vineri, 29 aprilie 2016

Romania, NU vota puscariabili !


Aceasta este lozinca noastra a celor din Asociatia "Tortza" si este lansata in cadrul programului " Parlamentul Strazii".
Pobabil va fi o lupta grea. 
Oamenii/cetatenii, uneori de jena, alteori de frica....se complac fie in a nu merge la vot fie in a nu sanctiona clasa politica....si sunt prea iertatori cu aceasta ( s-a propagat o idee gresita cum ca legea si justitia a inceput sa fie stramba in Romania si ca judecatorii ii terorizeaza pe bietii politicieni.......).
Noi vrem o clasa politica alcatuita din oameni cinstiti, fara pata, fara dosare penale .

7 comentarii:

  1. Ce țară frumoasă avem ! Păcat că a fost condusă prost, de politicieni corupți ! Dacă Alianța Noastră România, condusă de Marian Munteanu va intra în parlament, lucrurile se vor schimba în bine !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mergeti la vot si votati ce vreti,nu lamuriti pe ceilalti ce si cu cine sa voteze ,fiecare e responsabil pt votul lui :-) :-) :-)

      Ștergere
  2. Am toata increderea in Alianta Noastra Romania,pentru ca apreciez membrii sai fondatori,pt.ca Marian Munteanu nu s-a dezis de el insusi,asa cum au facut-o altii dea lungul timpului si in mod sigue vor presiona pt.redobandirea demnitatii acestui popor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Marian Munteanu este acel informator al securitatii? Daca nu este da-ti o dezmintire iar daca este atunci va rugam sa ne lasati in pace.Astept un raspuns .

      Ștergere
  3. http://www.evz.ro/marian-munteanu-informator-securitatii.html

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu cunoastem nici un Parlament al strazii!Aceea care ies in strada acum sint Boschetari,Drogati si cei fara un capatii!!!

    RăspundețiȘtergere