miercuri, 25 mai 2016

STOP, tara mea NU este cosul de gunoi al Europei !


Romania, tara mea, NU ESTE cosul de gunoi al Europei.Avem gunoaiele nostre, sa le reciclam pe acelea.Avem pamant infestat cu deseuri radioactive......sa-l curatam pe acela.


STOP, Romania Nu este cosul de gunoi al Europei!



Vad zeci de organizatii ecologiste.......cred ca sunt cateva sute la nivel de tara.....care este activitatea lor? Stiu acestea ce se intampla cu aceste deseuri? Stiu acestea care sunt firmele care au ca obiect de activitate reciclarea deseurilor? 
Au acestea telefonul verde unde cetatenii sa poata suna pentru a semnala situatiile care afecteaza mediul?
Stiu ca exiasta initiative serioase in ceea ce priveste aurul verde, Delta Vacaresti......si cam atat.
Sper ca ONG-urile care lupta pentru protejarea mediului sa inceapa sa lupte pentru ca Romania sa nu se transforme intr-un cos de gunoi.....

2 comentarii:

  1. Inca din scoala invatam sa reciclam......Oare de ce?
    Aerul, apa, solul sunt avutia noastra nationala.
    .....Dar despre ce vorbesc eu?.....Ii intereseaza pe mai marii momentului aceste aspecte? NU.
    Ce nu pot sa inteleg eu este urmatorul fapt: daca drumurile sunt proastre si circuli cu dificultate pe ele, ii afecteaza si pe guvernanti, daca spatiile verzi sunt insuficiente si aerul din marile aglomeratii urbane este .........ii afecteaza si pe cei ce ne sunt guvernanti......daca tara asta este poluata cu buna stiinta ii afecteaza si pe guvernanti.....in concluzie, este si inteesul celor care ne conduc sa traiasca intr-un mediu sanatos.......Chiar totul se reduce la BANI????
    Ei bine "stimabililor"......Stop, ajunge, tara mea NU ESTE cosul de gunoi al Europei.

    RăspundețiȘtergere
  2. De 26 de ani se cauta distrugerea si eliminarea acestui popor...Pasivitatea.... neimplicarea ...blamarea.....lehamitea sunt atuuri ale celor ce doresc distrugerea poporului Roman . Daca dorim o Romanie vie ,,,daca dorim o Romania a nostra care sa fie respectata in rândurile natiunilor demne.... trebuie sa-i stopa pe cei ce ne DISTRUG....Cum simplu sa aratam ca ne pasa si sa le aruncam direct in fata ...PANA AICI gata ...AJUNGE....!

    RăspundețiȘtergere