joi, 27 octombrie 2016

putina liniste..............Colectiv



Un an de zile a trecutsi?!....Ce schimbari majore s-au intamplat in Romania?!
NIMIC.
NIMIC.
NIMIC.
Totul este la fel.
 Fugeau politrucii ca potarnichile....dupa un an s-au aranjat....mai nou isi trimit in parlament beizadelele.....
 Ponta, cel care si-a prezentat demisia in acele zile, un an de zile s-a plans pe la tv ca a fost fortat sa demisioneze si uita ca totul i se datoreaza si lui. PROASTA  administratie domnule Ponta.....oameni angajati la stat pe baza de pile....obiceiul lingailor de a se face ca muncesc......aceia vau adus demisia....
Va amintiti de ei????????




Avem sistem de sanatate?
Avem un sistem politic sanatos?
In Romania cei care fac infractiuni .....platesc???

 Piedone, unul dintre vinovatii de la Colectiv....ce mai face? A avut tupeul sa incerce sa candideze iar la primarie. Va amintiti de acest individ?






3 comentarii:

  1. articol de cacao...dupa un an, dupa ce s-a schimbat un guvern corupt cu altul...tehno...nu s-a intamplat nimic...ghici a cui e vina? hotul neprins e negustor cinstit? ce vina are el ca politistul e prost si are alte obiective asa zis europene (de balta)?

    RăspundețiȘtergere
  2. Tinerii frumosi liberi au reusit sa schimbe... in rau, din tot ce au cerut nu s.a facut nimic, iar totul merge inspre rau. Nimeni nu intelege ca imaginile care apar la tv cu revolutia si marea schimbare nu se mai pot repeta , suntem intr.o alta era treziti.va. dumnezeu sa.i odihneasca pe toti acei tineri plecati prea devreme. Problema este una foarte mare si asta trebuie sa ne dea de gandit, nici aceasta imensa tragedie nu a schimbat nimi in oameni, in principii, in modul de lucru, etc. Nimeni nu s.a mobilizat sa faca cv. S.au facut doar jocuri politice murdare . Concluzie: nici din acest soc nu ne.am trezit, probabil trebuie sa murim mult mai multi ca cei ce ne conduc sa.si dea seama ca este importanta siguranta cetatenilor si asigurarea unu i trai cel putin decent cu tot ce cuprinde el.

    RăspundețiȘtergere
  3. Sai fut in gura pe toti ce conduc tara asta de hoti curve ,prostituate taxe si iar taxe ca ei sa aiva vacante in tari exotice ca ei sai doara in cur de cei care platesc la stat ar trebui omorati toti ar fi mai simplu de asta avem o tara care fugim de ea pile spaga si iara pile corupti hoti curve salati de mizerie pe cand alti au milioane de euro un singur Romania

    RăspundețiȘtergere