luni, 1 august 2016

Jurnal, 1 august 2016

1 august 2016

In urma cu cateva zile scriam despre cum trebuie sa incepem sa ne luam tara inapoi. Scriam acolo ca ar trebui sa dam posibilitatea presei sa traiasca din ceea ce produce si sa stopam un monopol impus de firmele de redistribuire tv ( RDS-RCS, Dolce, Telekom, etc).
Atunci cand scriam acele randuri imi imaginam ca presa este captiva, ca oameni de afaceri dubiosi au transformat-o, datorita contractelor de publicitate directionate, intr-un catelus de companie.
Astazi dezvaluirile lui SOV imi intaresc convingerile.
Citesc si ma crucesc.
Ce inseamna lacomia din om?!
Oameni pe care-i consideram luptatori, cinstiti, integrii.....sunt doar niste baloane de sapun ........si acesti oameni s-au jucat cu mintea noastra.....
Personal am inceput sa postez filmulete pe net, anul trecut, ca un fel de raspuns la filmuletele postat de SOV ( care ma enerva prin aroganta si tupeu....si intr-o zi am postat un film in care spuneam ca: hotii se nasc, traiesc si mor ca hoti), am afirmat si afirm ca acest om este un ins dubios dar ca are si idei bune ( cred ca avem nevoie de un plan de relansare a economiei pe unul sau doua sectoare, cred ca avem nevoie de o republica prezidentiala- cam ca USA- adica presedintele sa nu fie doar de decor).
Am citit diverse liste cu diversi platiti ( fireste pe baza de contract) de catre SOV .....si vad cat de mici sunt oamenii.
Cum poti sa inlaturi din mintea unui popor vorbele mincinoase spuse de 15 ani de false valori puse sa se produca la tv seara de seara? Nu ai cum. Raul facut este urias.
SOV, ai tesut o panza de paianjen in care ai prins oameni lasi, slabi, frustrati care doreau sa parvina si nu-si stiau valoarea si nici lungul nasului......acum te distrezi......te rog sa ne faci un bine, toarna-i pe toti.
Si pe acest fundal, cand umbra DNA sta la usa coruptilor, cand catelusii ( jurnalistii slabi si fara valoare) scheauna pe ecrane si isi apara diverse simboluri transformate in "victime" ale justitiei, cand Europa strange randurile in fata unui adversar nevazut dar prezent ( ISSIS), cand mituri politice se prabusesc si apar alte 2 curente noi conduse de Marian Munteanu si Nicusor Dan, cand lucruri fara importanta ( casatoria gay) sunt prezentate ca problema O, in timp ce in Romania sunt oameni care mor de foame, oameni care mor in spitale...etc......pe acest fundal sper ca si prin "spovedania" acestui ins dubios zis SOV, sa incepem transformarea noastra ca societate. In toamna PSD ( partid cu multi angajati in administratia locala si nationala si care se bazeaza si pe votul pensionarilor) va lua maximum 30%, PNL este inodor, incolor dar va sptrange randurile langa PSD cred ca va obtine un 7-8% rusinos, ALDE o sa dispara, PMP ceva de 10%, minoritatile si UDMR 10% si restul se va imparti intre noii veniti.
Sper ca dupa alegeri sa se organizeze, la nivel de societatea, si un proces adevarat al comunismului. Sa se dea o noua lege prin care orice demnitate publica sa o poti detine pentru maximum 2 mandate, sa avem 300 de deputati si senatori ( de model suedez), banul public sa fie recuperat ( inclusiv de la cei care erau membrii in Consiliile de Administratie si au bagat firmele in faliment), in Romania sa nu mai avem discriminare pozitiva ( pentru a nu enclaviza societatea si pentru a nu crea fobii), sper sa se relanseze agricultura si sa se transforme domeniile sanatatii si educatiei......toate acestea pentru ca Romania nu mi are timp sa se mai joace.
Cred in nevoia de transformare a Romaniei. Aceasta se va face lent dar sigur......si gratie turnatoriei facute de SOV.......si as dori sa nu mai vad "formatori de opinie", "jurnalisti" la tv care sa-i planga de mila pe marii corupti ( HOTI) ..... nu cred intr-o epurare politica in Romania......daca ai furat trebuie sa platesti.
Apropo dl Adrian Nastase, diaspora este Romania LIBERA ......
La revedere Romania, oriunde te-ai afla!


P.S. SOV, intotdeauna, in jocurile facute de tine, te-ai folosit de acelasi lucru : slabiciunea oamenilor pentru bani si parveneala ( inclusiv pe deponentii de la FNI i-ai folosit pentru ca ei doreau sa faca bani usor fara sa munceasca)............

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu