sâmbătă, 20 noiembrie 2021

lumea se pregătește de război

Lumea se pregătește de război. Acum se aranjează trupele, pozițiile strategice, aliații...americanii și prietenii lor, rușii și prietenii lor și chinezii (ei sunt foarte mulți deci nu le pasă dacă au prieteni).

Stă să izbucnească un conflict anunțat pe frontiera UE la granița dintre Polonia și Bielorusia. Vă pasă?

Rusia profitând de diversiune se poate juca un pic cu teritoriul și suveranitatea Ucrainei. Vă pasă?

În Marea Chinei de Sud apele fierb...dar este departe de noi și micile noastre probleme zilnice.

Noi, societatea mioritică, am făcut lideri de opinie și lideri politici din niște nulități, pe care-i urmărim frenetic pe canalele media tv și Facebook. 

Noi suntem patrioți, noi suntem creștini,...dar nu suntem capabili să analizăm/să gândim critic ce este adevărat, cinstit, drept și ce nu.

În urmă cu vreo 2 ani românul făcea miting, zbiera, blestema și difuza minciuni în cazul Sorina...astăzi NU văd un român care să își pună țărână în cap pentru că a fost PROST atunci.

În urmă cu vreo 2 ani românul te înjura dacă nu aveai aceeași părere cu el despre 5G, astăzi același român cumpără tehnologie 5G și nu-și amintește cât de grobian a fost.

Acum țara este fără vlagă pentru că oamenii s-au săturat unii de alții din cauza disputei pro și contra purtării măștilor de protecție, este sau nu Covid-ul o simplă gripă ca in final să culmineze totul cu opoziția virulentă la vaccin.

În timp ce noi ne luptăm unii cu alții, pentru că așa își doresc niște agenți ai unor guverne străine, cei mai puternici oameni ai planetei se pregătesc...

Și vreau să spun ce reprezintă fiecare dintre cei 3 mari lideri:



Joe Biden= USA=democrație

Putin=Rusia=postcomunism=autoritarism+dictatură  


Xi Jinping=China=comunism=dictaturtă


Pentru că ești major și vaccinat cred că ar trebui să te gândești bine... de partea cui ești?

Astăzi războiul este extrem de sofisticat dar întotdeauna a însemnat moarte.


Elena Panaite



Un comentariu: